Livsvatten Ultra Delphi

Ultrawater kran 2016
Livsvatten Delphi är en delikat vattenrenare för finsmakare!


Nya UltraDelhpi har följande fördelar:

  • Bättre joniseringsgrad vilket ger starkare jonisering och högre  – ORP värden och pH värden.

  • Ny Design på Toppkranen med ställbart vattenflöde.

  • Ny funktion där man kan ta bort underdelen som sitter under diskbänken och ta med den om man reser bort.

  • Nu även med ställbart vattenflöde på  delen under diskbänken.

  • Allt till samma pris som innan!

Ultradelphi med underdel2

Delphi sätter standarden för stilfull vacker design med fingertoppsstyrning och anmärkningsvärd teknologi!

Livsvatten Delphi’s eleganta, moderna design och teknologi skiljer den från allt annat som finns på marknaden idag.

Se längst ner på sidan för Pris och Specifikationer och tekniska data på Delphi!

Delphi är det optimala för personer som vill ha en sund och hälsosam livsstil tillsammans med stilfull design och utmärkt kvalitet som smälter in i ett vackert och modernt kök.

Livsvatten Delphi är två komponenter i en. Du har en egen kran för ditt basiska vatten som är fjärrstyr dina val av basiskt och surt vatten. Fingertoppskontrollen längst upp på kranen styr maskinen under diskbänken som förblir helt utom synhåll. Att Delphi är högsta kvalitet känner man när man håller kranen i handen. Delphi definieras “användarvänlig” med den nya kranen. Delphi sätter också nivån med din joniserande enhet då den använder sig av den senaste vattenbehandlingstekniken – att kunna leverera högsta prestanda och dom hälsomässiga fördelarna till ditt vatten.

Smidig och snygg i köket

-Tänk om du direkt kan få friskt, rent och gott vatten som renaste källvatten hemma idag till dig och din familj med ett enkelt knapptryck!

– Basbildande och antioxidant vatten innehållande miljontals negativa joner i varje glas du dricker!

– Vattents syresättning och och lättupptaglighet gör att cellerna stormtrivs och föroreningarna i kroppen med lätthet förs ut ur kroppen.

ULtrawater KRANTOPP
-Delphi är enklare att använda och är mycket diskret i köket, med ett lätt tryck på kontrollpanelen på toppen av kranen väljer vilken typ av vatten du vill ha. Den eleganta kranen har en vacker LCD-skärm och ger dig möjlighet att få olika flöden av vatten – basiskt och surt – direkt vid diskhon.

Prestanda
Man vill i första hand få ut två saker från en jonisator: rent och friskt vatten. Delphi levererar enkelt båda med den senaste EmcoTech teknologin. Efter prestanda är hållbarheten eller hur lång livslängd din vattenrenare har och vilka funktioner den har en viktig faktor. Då Delphi rengör somtidigt som den renar, mineraliserar och joniserar ditt vatten har den en livslängd på ca 20 år enligt vatteninstitutet i Japan som testat maskinen.

 

Biostone bara e1294775683762 Livsvatten OrionFiltrering
Delphi har som alla andra Livsvatten jonisatorer det revolutionerande Biostone filtreringssystemet.
Det tar bort upp till 99,9% av alla föroreningar som finns i vattnet och skapar ett rent, uppfriskande,törstsläckande och hälsosamt vatten! Du får 4 olika filter att välja bland i våran filter familj som hanterar allt från parasiter/virus till klor, flour och tungmetaller.

Läs mer om filtren här: Biostone Standard       Biostone Plus          Biostone Parasitfilter

Det finkorniga silverinpregnerade aktiva kolet i filtret är mycket effektivt med att undanröja dom läkemedel vi hör talas om som finns i dricksvattnet idag! Vem vill ha receptbelagda läkemedel som inte ordinerats, och vem vill ha dom i sitt dricksvatten?

Hållbarhet
En jonisator är en viktig hälsoinvestering. Delphi är som dom andra jonisatornerna vi har gjord för att hålla i ca 20 år. Vi vill att din hälsoinvestering skall fungera smärtfritt hos dig länge. Elektroderna i vattenkammaren är den avgörande beståndsdelen i din jonisator.

Alla andra tillverkare på marknaden har andra lösningar att rengöra plattorna med: rengöring genom omvänd polaritet eller efter en viss vattenvolym – vilket tillåter viss lagring av mineraler på elektrolysplattorna vilket därigenom minskar effektiviteten i elektrolysprocessen hos maskinen. Att våra första maskiner vi tog hem från kina höll i tre månader innan beläggningarna skapade problem blev denna egenskap ganska uppenbar när vi insåg att denna viktiga funktion glöms av när man bara tittar på prisaspekten. Ditt köp av vattenrenare skall vara länge, vara felfri och vara snygg! Det är Livsvattens vattenrenare i ett nötskal!

Användarvänlighet
Enkelhet och användbarhet är två viktiga aspekter av funktionalitet i en jonisator. Delphi toppar här med! Delphi utformades från början som underdiskho maskin.Den har två delar: en modern joniserande enhet som placeras under diskbänken och en elegant designad kran som kan sättas bredvid din nuvarande kran. Den eleganta kranen har en vacker LCD display som visar vilken typ av vatten du valt och pHnivå. Där visas också filtret livslängd – för att påminna dig om när det dags att byta filter. Den kran också kan du få båda flöden av pHvatten – alkaliskt eller surt – direkt vid diskhon.

Avancerade Egenskaper

jupiter water ionizer mesh1 Livsvatten OrionMesh (Nät) elektroder
Genom att använda sig av “nätelektroder” (mesh electrodes) som effektivt ökar ytan och den joniserande kraften utan att stora spänningar krävs för att driva större plattor är delphi ett strömsparande val. Denna tekniska fördel ökar effektiviteten och skyddar samtidigt elektrodernas livslängd. När ett tvärsnitt av en elektrod undersöks i 700 gångers förstoring kan du se att elektroderna omfattas nu i en superfint “nät” med mycket bestämda punkter och insjunkningar. Med andra ord är dessa plattor stadiga, kvalitetsbyggda med en mycket fin struktur på ytan för att dramatiskt öka ytstorleken. De är också titanpläterade i platina, vilket ger den högsta ledningsförmåga och hållbarheten. Den avancerade designen och beprövade hållbarheten i titanpläterad platina säkerställer att du får den bästa antioxidanta verkan (ORP) och hållbarheten, år efter år.

jupiter water ionizer plate1 Livsvatten OrionDARC Rengöring
Detta är ytterligare en patenterad anordning där vi eliminerar helt mineralbeläggningen från dom mycket viktiga elektroderna – vilket ökar livslängden på dina jonisator avsevärt.Det innebär dessutom att du inte behöver vänta på rengöringscykeln att slutföras för att få ett gott glas med uppfriskande basiskt joniserat levande vatten. Delphi erbjuder det nya patenterade DARC System (Double Automatic Revese Cleaning). Detta nya system eliminerar helt mineralflagor från elektroderna vilket säkerställer att du kommer att ha många långa sköna år av friskt vatten.När plattorna rengörs via omvänd polaritet, måste du vänta att med använda jonisatorn. DARC systemet rengör medans du joniserar – så du behöver aldrig vänta med att rengöringen skall slutföras av maskinen.

jupiter water ionizer elect1 Livsvatten OrionMICOM elektronik
Med MICOM kontrollsystem optimeras pH och ORP (den antioxidanta effekten) av ditt vatten och hjälper din jonisator att fungera optimalt.

 

jupiter water ionizer sol1 Livsvatten OrionVattenflödeskontroll
Delphi har en inbyggd flödeskontrollsventil som automatiskt kontrollerar vattentrycket genom din jonisator att producera optimala ORP på vald pHnivå.

jupiter water ionizer 109fi1 Livsvatten OrionIndikering av filterliv
Delphi erbjuder dig ett sätt att hålla reda på resterande filterliv – direkt på kranen. Den räknar faktiskt filtrets resterande livslängd – inte med en timer som på billiga modeller. Många är rädda att filterbyten gör vattnet mycket dyrt.

Låg användarkostnad
Vi har gjorten beräkning som visar att du får rent, hälsosamt hälsovatten för endast 30 öre/liter under din Delphis livvslängd. Detta är samma kostnad som vid användande av vanliga Britta eller Annafilter!! Då har vi dessutom räknat in eventuella reparationskostnader om 5000 kr i beräkningen.

Skyddande egenskaper:

Temperaturstängning
Delphi har en termisk omvandlare i sig som stänger av joniseringsprocessen om temperaturen i kammaren blir för varmt.De här små men värdefulla funktionerna ger dig sinnesfrid vid användandet av maskinen om t.ex farmor Elsa kommer på besök och vill ha gott hälsovatten eller dina barn använder maskinen och glömmer stänga av den efter användning.

Elektriskt Överslagsskydd
Delphi har en säkring som skyddar kretskorten vid överslag eller plötslig spänningsökning.

Användarvänliga Funktioner

Röstbekräftelse
Denna funktion talar om vilken typ av vatten du har valt varje gång du använder jonisatorn.Funktionen är fullt justerbara så att du kan ställa volymen hur du vill eller stänga av den helt.

Basisk och Sur pHnivåindikering
Delphi har en LCD-indikator som numerärt visar aktuell nivå med 4 olika pHnivåer att välja i basiskt och surt läge..

Funktionella egenskaper:

TestKit
Med din Delphi får du även provrör med reagensvätska och en pH färgkarta för att hjälpa dig förstå jonisatorns resultat och så att du kan vara säker på att du dricker rätt nivå på pH.

Installations DVD och Manual
Vi har dom senaste manualer och installationsfilmerna på hemsidan. Klicka här för Delphis manual och installationsvideo. Du kan enkelt se eller läsa hur din maskin fungerar. Video och manual Dom är på engelska.

Installationsutrustning
Din maskin levereras med allt du behöver för att utföra en standardinstallation. Vi rekommenderar att anlita hjälp för installation av Delphi. Beskrivning och schema av installation medföljer i manualen. Unika eller anpassade installationer kan kräva extradelar eller kopplingar.

Livsvatten Delphi

Pris: 21.900 kr

– 5 års garanti ingår i priset! *

– Du får även 2 st specialkonstruerade Vattenflaskor till ditt antoxidanta vatten i rostfritt stål som som håller vattnet basiskt och antioxidant längre!   Se bild till höger. Normalpris 259 kr/st

Lagerstatus: 1 st.

 

 

Eller nedan via Paypal nedan:

KUNDVAGNEN KOMMER UPP NERTILL UNDER DENNA RAD
OCH LÄNGST UPP TILL HÖGER!

Tekniska Specifikationer för Delphi:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Vi höjer garantitiden till 5 år from 1 februari 2012. 2 års ordinarie full garanti ingår på alla våra modeller. Dom resterande tre åren har du en maximal kostnad på 1000 kr ( för detaljerad garantiplan se denna sida)  för en reparation som beror på tillverkningsfel. Du får då ett trygghetsskydd  som varar i upp till fem år för din maskin.