Livsvatten Vesta H2


Vårkampanj på 2018 års
Spara 5000kr på nya Vesta H2. Klicka och köp den här!

Nya Vesta H2 2018 års modell är helt enkelt den bästa vattenrenaren som skapar basiskt vatten i världen idag! Ingen annan vattenjoniserare för hemmabruk eller kontoret som vi någonsin testat kommer nära att producera sådana höga negativa -ORP- och H2-nivåer vid normal dricksvatten användning vid  pH 8-9.

Vesta H2 har också den mest avancerade vattenfiltreringen vi haft i en vattenjoniserare. Dubbla Ultrawater vattenfiltersystemet avlägsnar 99,9% av föroreningarna, inklusive klor, kloramin, läkemedelsrester, tungmetaller, fluor och volatila föroreningar som krom och arsenik. 2018 års modell innehåller sk. SmartChip-filter så nu vet du exakt när du ska byta dina filter. Många anser att resultatet är att du får det bästa, renaste och hälsosammaste vattnet från  en vattenjonisator som producerar alkaliskt vatten på marknaden idag.

Våra vattenrenare är mer än ett vattenfilter. Våra vattenrenare ger hälsoeffekter som få känner till idag. Vesta H2 har den unika blandningen att ge enormt hög H2 prestanda under låga pH. Normalt behöves pH på runt 10 för att kunna leverera dessa höga H2 värden medans Vesta H2 får dessa värden redan vid pH 8 -9.

Varför är vatten från en vattenjonisator så annolunda mot vanligt vatten? Därför att det dels blir bastiskt som är bra för kroppen men dels for att de tblir laddat med H2, som är den mest lätthanterliga antioxidant för kroppen vi känner till idag. Läs mer om H2s unika egenskaper i denna artikeln. Vesta H2 med H2 fusionsteknik är världens ledande vattenjonisator för H2 prestanda. Vi uppnår konsekvent en negativ ORP på -840 och H2 avläsningar på 1,6ppm när vi testar Vesta H2 vid pH 9! Detta är helt unikt och oftast dubbelt så bra som våra konkurrenter.  Vi har hållit på i över 10 år med vattenjonisatorer och man känner enorm skillnad på vattnet från den nya H2 serien från tidigare modeller vi sålt. Man får helt enkelt ett vatten vi aldrig tidigare har upplevt från en vattenjonisator. Flera kunder som haft våra tidigare modeller och köpt den nya Vesta H2 håller med!

Alkaviva Vesta H2 har 9 plattor i vattenkammaren och är en uppgradering av den prisbelönta Vesta GL-joniseraren och erbjuder dig nu den bästa efterfrågan på vätegenereringstekniken du kan köpa. Det är den bästa av 3 nya modeller vår H2-serie. Molekylärt väte (H2) har vetenskapligt visat sig vara den mest kraftfulla antioxidanten som är känd för människan med sina unika hälsofördelar i över 700 medicinska och vetenskapliga studier hittills.Vi har testat de senaste 2018 Livsvatten Alkaviva H2 modellerna mot andra ledande modeller från dom kända tillverkare som Enagic / Kangen, Life Ionizers och Tyent. De nya Alkaviva H2-modellerna överträffar alla andra ledande märken i viktiga prestandamätningar – pH, ORP och H2 och är i den aspekten därför den kraftfullaste vattenjonisatorer som säljs för tillfället. När man sedan lägger till våra Ultrawaters förmåga att till  99.9 % ta bort läkemedelsrester i vattnet, tungmetaller och allt annat som du inte vill ha i kroppen så har våra konkurrenter inte en riktig chans att mäta sig.
Här är en film från en kollega i USA som testat de olika märkena: Här användes en Athena H2 med 7 plattor. Vesta H2 har 9 st och därför änu bättre prestanda. 

Livsvatten Alkaviva Vesta H2 Water jonisatorn har givetvis en 5 årig garanti på nya vesta H2 som är en mycket tillförlitlig vattenrenare med upp till 30 års livslängd. När det gäller tillförlitlighet och  prestanda är de nya Alkaviva H2-modellerna exceptionell.

Här är mer skäl till varför 2018 års Vesta H2 vattenjonisator är ett smartare val :

Banbrytande Alkalisk PH nivå – Den nya Vesta H2 kan producera alkaliskt vatten med ett pH på upp till 12! Dricksvatten med en alkalinitet av pH 12 rekommenderas inte, men vid det optimala dricksnivåområdet 8 till 9 pH kan Vesta H2 producera en anmärkningsvärd Trio-kombination av upp till -840 ORP och 1,6 ppm H2 vilket gör det till världens kraftfullaste joniserare för dricksvatten. Ingen annan joniserare vi testat kommer nära dessa mätvärden.

Världsledande ORP-prestanda – Vesta H2 kan producera en ORP på upp till -920 vid högsta pH-inställning och en ORP på -840 vid dricksnivå pH-intervall

Högsta H2 prestanda på ALLA pH nivåer – H2 nivån i vattnet är en mycket viktig faktor i ditt val av vattenrenare som joniserar.  De flesta andra vattenjonisatorer / vattenfilter kan skapa H2 men ungefär hälften mot som en Vesta H2 vid olika pH. Vesta H2 är bättre än något annat system för att leverera H2-prestanda, speciellt vid dricksvatten nivå. Vi kan inte betona denna punkt nog.

13-stegs dubbelvattenfiltreringssystem med UltraWater-teknik – Inga andra jonisatorer på marknaden idag har den avancerade filtreringen som tillhandahålls av UltraWater-filter som ingår i Vesta H2. Vesta H2 UltraWater filtren tar bort klor, bly, arsenik, koppar, mangan, VOC etc. med 99.9 %. Alkaviva joniserare använder inte billiga C-vitamin eller kolfilter. 2018-modellen innehåller UltraWater Smart Chip Filters så du vet exakt när du ska ändra dina filter. Senaste filterrapporten hittar du här. Vi har dessutom lagt till möjligheten till en mineralport inne i filtret vilket gör att du kan enkelt kan tillföra mineraler mm  om du har lågt pH i ditt vatten utan att ha ett speciellt filter för det. Genialiskt.  

9 avancerade SmartDesign Solida elektrodplattor – Vi tror inte på överdimensionerade eller överdrivna elektroder, som är hjärtat i en vattenjonisator. Detta är ofta är tecken på ineffektiv design och teknologi. Vanliga elektrodplattor bryts mycket snabbare och ger tvivelaktiga prestanda, speciellt efter 18-24 månaders användning. Andra joniserare med nio eller flera elektroder kräver mycket ström för att användas. Vesta förbrukar bara 150 W. Våra ingenjörer har upptäckt att man får bästa prestanda när man har en högkonstruerad elektroddesign matchad med rätt strömtäthet. Våra nya SmartDesign solida Plattor tillverkas i Japan och konstrueras för att ge maximal effektivitet. Vesta H2 erbjuder dig den perfekta kombinationen av elektroddesign och -räkning och den optimala kraften att köra dem. Resultatet är att du kan ha snabbt flöde i ditt vatten men ändå topp prestanda men samtidigt absolut tillförlitlighet och hållbarhet.

Helautomatiskt DARC-rengöringssystem – Vi introducerade DARC 2006 och det är fortfarande det bästa sättet att automatiskt rengöra dina elektroder och säkerställa varaktig prestanda. Den nya DARC II har förbättrats för att vara effektivare och mer tillförlitlig.
Denna funktion rengör din Vesta H2 med varje användning.
Vi är banbrytande med DARC-rengöring. Detta är helt enkelt det bästa sättet att bidra till att de mest kritiska komponenterna i joniseraren – elektroderna – håller sig fria från kalkuppbyggnad. Kalkuppbyggnad sänker avsevärt vattenjonisatorns prestanda. Vesta H2 fortsätter traditionen att erbjuda det bästa rengöringssystemet så att du får bäst prestanda, speciellt över längre tid. Det ger dig sinnesron att aldrig behöva tänka på rengöring eller behöva vänta på att rengöringscykeln ska slutföras. Se skillnaden mellan DARK II och den tidigare DARK. 

Real-time Flow Control System – Optimal flödeshastighet är också kritisk för att uppnå optimal pH, ORP och väteprestanda. Vesta H2: s realtidsflödesstyrsystem ger en LCD-skärm och med en ställbar ventil som gör att du enkelt och exakt kan styra din flödeshastighet.

AutoAdjust™ . En jonisators prestanda varierar alltid beroende på mineralerna som finns i ditt vatten. I andra jonisatorer skapar detta fluktuation i mineralhalt instabila resultat som varierar från dag till dag och från plats till plats.
Genom att använd strömpulser som är varierbara skapar AutoAdjust™ energi i olika utföranden, korta, små eller kraftfulla stötar. AutoAdjust™ varierar pulsens storlek och längd baserat på ditt vattens unika mineralsammansättning via ett mikrochip i Vesta H2. Ingen annan vattenjonisator gör detta idag.
 Smart Switch™ är nästa generationens SMPS. Vesta använder mest avancerade SMPS (Switch Mode Nätaggregat ) för att skapa den unika AutoAdjust™ funktionen. Nuvarande SMPS aggregat som erbjuds av andra företag i branschen kan inte justera spänningen automatiskt och på kommando för att matcha olika vattenförhållanden. Den avancerade SMPS delen som används i Vesta levererar denna viktiga funktion. Rätt pH för alla vattentyper. Var du än bor. 
Dubbla varmvattenssensorer. Vesta H2 har 2 sensorer, ett för varje filter,  för att skydda dina filter om du av misstag låter varmvatten rinna genom dom. Då stänger vattenrenaren automatiskt av sig. Detta för att skydda filtren då dom kan skadas om dom blir för varma.
Vi använder BPA fri plast används i vattencellen som är är tillverkad med NSF-certifierat material och som tål tryck upp till 90 psi.
Du har 3 möjliga installationsalternativ – Välja att ha din Vesta H2 på diskbänken kopplad till din kran, eller kopplad direkt till kallvattenledningen eller att ha vattenrenaren under diskbänken tillsammans med vårt under diskbänken kit. Då har du en extra kran vid diskhon som är för ditt jonisearde vatten.
Installationsfilmen för alla H2 maskiner:
www.https://vimeo.com/150283299
Enkla filterbyten! 

5 års garanti – Vi erbjuder 5 års garanti på Vesta H2

Du får 2 st specialkonstruerade Vattenflaskor till ditt antoxidanta vatten i rostfritt stål som som håller vattnet basiskt och antioxidant längre!  Se bild till höger. 1 liter. Normalpris 199 kr/st

– Filter ingår givetvis i alla våra vattenrenare!

Köp Tryggt med Klarna vår Webbportal Healthnet.se!

 

 

Specifikationer Vesta H2
Medicinsk klassning av Vesta från Koreanska Läkemedelsverket:  Korea FDA Nummer 3277 ( Gällande Vesta GL)

*Vi höjer garantitiden till 5 år. 2 års ordinarie full garanti ingår på alla våra modeller. Dom resterande tre åren har du en maximal kostnad på 1500 kr ( för detaljerad garantiplan se denna sida)  för en reparation som beror på tillverkningsfel. Du får då ett trygghetsskydd  som varar i upp till fem år för din maskin.

Förändrar sättet du ser på vatten!