Tryggheten med Ultrawater filtrering

UltraWater är det enda vattenjoniseringsfiltret för basiskt vatten som tillverkas i USA. Det har certifierats i oberoende testresultat för 172 föroreningar, vilket reducerar i stort sett alla upp till 99,9%. Ditt hälsosamma vatten börjar med rent vatten!

Ny och förbättrad DARC II rengöring

Vi introducerade DARC 2006 och det är fortfarande det bästa sättet att automatiskt rengöra elektroderna i jonisatorn vilket säkerställer lång prestanda. Den nya DARC II har förbättrats för att vara effektivare och mer pålitligt. Mer sinnesfrid.

Auto Adjust automatisk strömtillförsel

För att åstadkomma bäst prestanda behövs rätt kraftkälla. Svaret är inte högt effekt och energiförbrukning, vilket så småningom bränner ut elektroder. AutoAdjust modulerar automatiskt SMPS-effekten när den pulserar till elektroderna så att du får maximal effektivitet plus optimal och varaktig prestanda. Helt automatiskt.

9 Smart Elektroder

Våra elektorde är av högsta kvalitet. Japansk titan och platina blandat med exakt koreansk teknik är det som ligger bakom våra smarta vattenjoniseringselektroder. De är mest effektiva, har längst hållbarhet och bäst prestanda. Det är smart.

H2 Infusion Technology

För bästa vatten och prestanda krävs mer än bara bra elektroder. Vår egenutvecklade membran i H2 serien tillsammans med kombinationen av smarta elektroder skapar H2 Infusion Technology ... och oöverträffad H2-prestanda.

Skyddande RISC-kretsar

RISC-processorer förbrukar mindre kraft och erbjuder högsta prestanda. RISCs avancerade teknik utför självdiagnoser på jonisatorn varje gång du använder den. Det skyddar din jonisator om det finns någon typ av fel och meddelar dig på LCD-skärmen.

Övriga funktioner:

Välj mellan 8 pH-nivåer – Välj den pH-nivå som passar dina behov. Du kan ställa joniseringsgraden på varje steg i din H2 maskin så att du skräddarsyr vad du vill ha för pH på ditt H2 vatten för de nivåerna.  

One Touch Convenience – One Touch Technology gör att du enkelt och exakt kan styra din jonisators funktioner … med en knapptryckning.

Filterersättningsvarning – En LCD-filterräknare visar filterlivslängden när du använder den. Röst- och ikonpåminnelser varnar dig när det är dags att ändra dina filter.

Dubbla Filter – Vi har 2 filter i din H2 renare. Du får dels UltraWater men även ett suveränt sediment filter som tar bort större partiklar och förbereder vattnet för bäst filtring med Ultrawater. Du behöver inget extra externt filter som vissa företag erbjuder för anpassad filtrering om du har normala värden i ditt vatten. Detta betyder renast vatten för lägre kostnad och minst krångel.

Exakt flödeskontrollsystem – Detta ger bättre prestanda. Övervaka flödeshastigheten på skärmen och använd flödesreglaget för att enkelt välja eller ställa in flödeshastigheten du vill. Ju lägre hastighet destå högre pH, kraftfullare negativ ORP och högre pH!

Dubbla Varmvattenskydd – Två sensorer, ett före varje filter – skyddar din jonisator mot de skador som kan orsakas av oavsiktligt varmt vatten.

Inbyggd kalkpatron i Filtren – Våra filter har inbyggd möjlighet till kalkpatron om du har lågt pH i ditt vatten eller vill tillföra extra mineraler i ditt vatten.

Säker Vattencell – Den BPA fria vattencellen är tillverkad med NSF-certifierat material och klarar tryck upp till 90 psi.

Installationsalternativ – Du har 3 olika sätt att intallera din H2 Vattenrenare. Direkt på kranen med en omkopplare, direkt via kallvattenledningen på diskbänken eller under diskhon med ett diskbänkskit.

Kvalitetsfinish – Kompakt storlek och överlägset look från ledande tillverkare. Förstorad bild här.

Vill du ha hjälp med något? 

Läs vår FAQ

FAQ Frågor och svar om joniserat vatten och våra vattenrenare

Vi välkomnar nya frågor vi kan svara på !

Scroll to Top

don't worry
be happy..

Vi UPPGRADERAR webbsidan
Vi beklagar BESVÄRET!


SNART ÄR SIDAN SOM VANLIGT IGEN!