Det här är inte bara vatten..

Fördelar uppbackade av forskning

Över 1000 kvalitetssäkrade studier visar att molekylärt väte eller H2 har en terapeutisk fördel i varje organ i människokroppen och påverkar positivt över 150 sjukdomsmodeller och hälsotillstånd.

Få dina antioxidanter från ditt vatten!

Skador från fria radikaler orsakar oxidativ stress och är en av de främsta orsakerna till åldrande. Oxidation kan enklast förklaras som det som gör att järn eller äpplen “rostar”. Antioxidanter förhindrar eller bromsar upp denna skadan. Tyvärr neutraliserar antioxidanter normalt  både bra och skadliga radikaler. Forskning visar att H2 i UltraWater riktar sig specifikt endast till de skadliga radikalerna – vilket gör den till den “ultimata” antioxidanten.

Lindra din smärta och värk

Oxidativ stress skadar dina celler och orsakar smärta och inflammation. När vi åldras ökar inflammation. Studier visar att H2 neutraliserar de skadliga radikalerna. Att dricka UltraWater kan underlätta kroniska och akuta värk och smärta.

Drick mer - och förbättra din hälsa!

När H2 neutraliserar skadliga syrgasradikaler skapar det vatten (H2O) – vilket ökar din cellulära återfuktning. Silkeslent vatten med bättre smak, silkeslen, basiskt UltraWater är också lättare att dricka. Så när du dricker mer får du optimal hydrering och bättre hälsa.

Gör mer- bli starkare!

ATP driver dina celler. Det är källan till din energi. Forskning visar att H2 hjälper till att öka ATP-produktionen vilket ger dig mer energi samtidigt som du minskar mjölksyrahalterna. Idrottare? Motionär? Vill du ha mer go? UltraWater hjälper till att förbättra prestanda och återhämtning efter ett hårt pass.

Play Video

Se vad Nobelprisnominerade Dr. GARTH NICOLSON förklarar hälsofördelarna och säkerheten med H2 är.

Hantera syra-bas balansen

UltraWater är alkaliskt och joniserat vilket gör det rikt på naturligt förekommande fördelaktiga mineraler som kalcium och magnesium som hjälper dig att alkalisera och upprätthålla en sund pH-balans.

Läs om fördelarna med basiskt vatten  LÄNK

Läs om fördelarna med surt vatten  LÄNK

don't worry
be happy..

Vi UPPGRADERAR webbsidan
Vi beklagar BESVÄRET!


SNART ÄR SIDAN SOM VANLIGT IGEN!