10 anledningar till rätt vattenbehandling

Rätt vattenbehandling kan vara avgörande om du anser att ditt vatten behöver förbättras. Vad bör du tänka på för smartast vattenbehandling ?

Vi på livsvatten har i flera år levererat en vattenbehandling som inte bara ger rent vatten utan även en vattenbehandling som skapar ett mycket hälsosamt till kroppens alla vitala funktioner.

Hur värderar och prioriterar man vattenbehandling egentligen? Här får du 10 anledningar till att använda rätt vattenbehandling.

 

1. Livet kan inte existera utan vatten. Kroppen måste hela tiden tillföra vatten från rätt vattenbehandling för att hålla den med tillräckligt mycket vätska.

2. Kroppen består av 80% vatten och detta förhållande måste upprätthållas för god hälsa. Våran vattenrening optimerar vattenstrukturen så man får ett lättupptagligt vatten på cellnivå som återfuktar och bidrar till balans i kroppen

3. Rätt vattenbehandling är mycket viktig då det är svårt för kroppen att få vatten från någon annan källa än vatten själv. Läsk och alkohol stjäl stora mängder vatten från kroppen istället för att ge vätska då dom inte är rena. Men även andra drycker som kaffe, mjölk och juice kräver vatten från kroppen för att bli ordentligt hanterat.

4. Vatten spelar en viktig roll i princip i varje kroppslig funktion. Om du har en vattenbehandling som tar bort mineraler från vattnet som t.ex omvänd osmos kan din kropp lakas på mineraler och på så vis skapa brister i din kropp.

5. Vi har en vattenbehandling som skapar ett super rent vatten som sedan boostas till högt pH , negativa joner och Antioxidant H2 vatten. Det är en helt annan nivå än vanligt vatten. Modern forskning visar i över 700 studier att över 170 sjukdomsbesvär kan hjälpas med joniserat H2 vatten! Detta vatten stöder matsmältningens funktion, näringsupptaget, energiupptag, syresättninge i cellerna och många kemiska reaktioner då vattnet joniseras.

6. Sök efter en vattenbehandling som skapar cirkulation och flöde i kroppen.

7. Ditt val av vattenbehandling skall till sist hjälpa till att avlägsna gifter ur kroppen, i synnerhet från mag-/tarmkanalen. Våran vattenbehandling ger optimal utrensning från mag/tarm har det visats.

8. Rätt vattenbehandling skall reglera kroppens kylsystem och återfukta kroppen.

9. Vid val av vattenbehandling bör fokus vara på att många misslycks med att  dricka tillräckligt med vatten vilket kan leda till kronisk uttorkning på cellnivå. När kroppens celler är torra kan det försätta dem i ett försvagat tillstånd, sårbara för attacker från ex. sjukdom. Det försvagar kroppens totala immunförsvar och kan leda till kemiska närings- och pH-obalanser som kan orsaka en mängd sjukdomar. Därför är det viktigt att få en vattenrening som skapar ett gott och lent vatten som kroppen lätt tar upp som våra vattenrenare gör.

10. En vattenbehandling som görs rätt minimerar uttorkningen i kroppen. Uttorkning kan inträffa när som helst på året, inte bara under sommarmånaderna när det är varmt. Uttorkning som uppstår under vintern, kan torka kroppen ännu snabbare än när det är varmt. Detta beror även på att man äter mat som torkar ut kroppen. Återfuktning med joniserat vatten gör att man återfuktas inifrån och får t.ex en mjukare och lenare hud automatiskt. Vill man öka effekten använder man surt joinserat vatten på huden vilket förbättrar den ännu mer.

Att välja en vattenlösning är normalt ett svårt val men inte när man ser fördelarna med våra joniserande vattenrenare som skapar H2 vatten.Varför bara förja riktlinjer när du kan få så mycket mer av ditt vatten. Filter marknaden för vatten är stor men inte “strukturerad” då man ofta är i säljarens händer om man har problem med sitt vatten och har kontaktat dom själva.
Vi tycker att du skall ta och läsa på innan du väljer vilken vattenlösning du vill ha hemma eller på din arbetsplats. Våra vattenrenare som joniserar hör hemma överallt.
Vilken typ av vattenbehandling du än väljer önskar vi dig lycka till med ditt val!

 

GILLAR DU ARTIKELN? DELA GÄRNA!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Lämna en KOMMENTAR

Vill du ha hjälp med något? 

Läs vår FAQ

FAQ Frågor och svar om joniserat vatten och våra vattenrenare

Vi välkomnar nya frågor vi kan svara på !

Scroll to Top

don't worry
be happy..

Vi UPPGRADERAR webbsidan
Vi beklagar BESVÄRET!


SNART ÄR SIDAN SOM VANLIGT IGEN!