Vill du ha Bäst Vatten på Jobbet?

Har du tänkt på hur viktigt vatten på jobbet är egentligen?

 

Bäst vatten på jobbet för oss betyder:

1. Antioxidant vatten om ger vitalitet åt dom som dricker det.
2. Basiskt vatten som är rent, gott och hälsosamt.
3. Vatten som kroppen hanterar 6 ggr lättare och vill ha mer av.
4. Ekonomiskt då du dricker ditt kranvatten som omvandlas smart och
5. Försvarbart ur miljömässig synpunkt.

Rätt vatten är  mycket viktigt för bra prestation och utförande. Undersökningar visar att 1% uttorkning ger 5 % försämrad effekt hos elitidrottare.

Vad har du för vatten på jobbet idag? Här kommer en artikel som kanske får dig att tänka om när det gäller vatten på jobbet.

Det är vanligare än vad man tror att personalen inte dricker tillräckligt med vatten på jobbet. Det här får konsekvenser i form av ohälsa och svårigheter med fokus och koncentration. Lyckligtvis gör våra vattenrenare det enkelt att tillgodose vatten på jobbet som är billigt, hälsosamt och samtidig väldigt miljövänligt. Många gånger har man vatten på jobbet  som är långavägs fraktat och som samtidigt kostar mycket mer än vad vattnet från våra vattenrenare. Rätt miljöaspekt när det gäller vatten på jobbet är en härlig känsla och med våra vattenrenare på jobbet finns det alltid finns vatten på jobbet, då det bara tar 1 minut att byta ut filtret om det skulle ta slut. Många företag vill ha källvatten på jobbet. Flera av våra kunder påpekar just att vatten från våra vattenrenare smakar som källvatten. Rent, gott och härligt mjukt fast det har ett högt ph.

 

Hur ofta dricker du vatten på jobbet?

Vatten som joniserar är vatten kroppen vill ha. Ibland kan man dricka en hel liter joniserat vatten utan att gå på toaletten då kroppen bara suger åt sig vattnet för den har stort behov av vätska.
Har man inte ett bra vatten på jobbbet som man kan ha vid sitt skrivbord eller på sin arbetsplats i allmänhet, glömmer man av att dricka vatten då det inte tillfredställer kroppen tillräckligt. Våra kunder säger att dom kan dricka mer än vad dom brukar i början när dom installerat en vattenrenare på jobbet då detta vatten är något kroppen längtar efter. Har man inte druckit bra vatten på jobbet och försöker man oftast komma ikapp när man skall äta lunch. Det är viktigt att ha timing med sitt vatten så man inte dricker för mycket när man äter mat, i detta fall lunchen. Om ditt vatten på jobbet kommer från kranen i fikarummet så är det förståeligt att du glömmer bort att dricka. Kranvatten i Sverige är inte farligt att dricka men det kan ofta ha en trist smak och är oftast inte basiskt, lättupptagligt och antioxidant. Många glömmer av att vattnet kan vara rent när det lämnar reningsverket, men hur rent är vattnet när det når ditt kontor egentligen?

Hur dricka mer vatten på jobbet ?

Ett tips för hur du kan se till att alltid dricka vatten på jobbet är att du skaffar våra vattenflaskor som du dels kan ha på jobbet, dels ta med dig hem. Då får du och dina medarbetare ett fantastiskt vatten på jobbet och samtidigt har du med dig flaskan hem eller till träningspasset du skall till senare. Att ha fint glas eller en speciell flaska till ditt skrivbord hjälper dig att påminna dig att dricka.

Källvatten som smakar gott

Den som inte är van vid att dricka vatten på jobbet kanske har missat att vatten kan smaka väldigt gott. När man dricker vatten från våra vattenrenare som har filter som tar bort det mesta som finns i normalt vatten idag, metaller, smakar klor och till och med virus och parasiter så får vattnet en annorlunda smak. Idag finns det smarta lösningar för vatten på jobbet. Våran är definitivt en smart lösning som dessutom inte kostar mycket. Man använder sig av vanligt kranvatten och när vattnet filteras och joniseras transformeras denna till en lyxig dryck som för tankarna till fjällens källor.

Det är vanligt att man köper källvatten på dunk som vatten till jobbet. Källvatten i stora dunkar som transporterats långt och som oftast inte har så mjuk och len smak som joniserat vatten har.  Joniserat vatten gör dessutom att smakerna förbättras i det som man har i vattnet. Ta t.ex. kaffe som man oftast dricker på jobbet. Flera av våra kunder säger att kaffet smakar godare när man gör kaffe med starkt basiskt vatten. Detta då starka baser är som lösningsmedel och när man lägger kaffe i pH 10,5 så smakar det fylligare och godare. ( Detta om ni nu måste dricka kaffe på jobbet!! ).

Varmt och kallt vatten

Det är ganska vanligt att man kan få varmt och kallt vatten på jobbet via en speciell automat. Om det här vattnet kommer från en större flaska från ett känt mineralvattenmärke så är det ofta gott och rent, men det finns vissa nackdelar med den här typen av vattenautomater. Dels så är det alltid bättre att dricka vatten som rör på sig, och dels så lagras det lätt smuts i automater som står stilla under längre perioder.

Kolsyrat vatten och din hälsa

Har du koll på hur ofta du dricker? När drack du senast ett glas vatten på jobbet? Vanligtvis dricker vi efter träningspasset eller då du kommer hem från jobbet och plötsligt känner dig otroligt törstig. Att känna törst är ett tecken på uttorkning och därför bör man dricka regelbundet även om man inte känner ett behov av det. Många dricker för lite vatten på jobbet, dom dricker allt annat än vatten faktiskt. Kaffe, läskedrycker, Red Bull eller något annat som inte främjar deras performance på lång sikt. Kaffe är urindrivande och har ph 4 vilket är 1000 ggr surare än blodet i kroppen. Läskedrycker likaså med undantaget av Cola som har pH 2,6 -3 beroende av vilken man köper. Det är upp till 50.000 ggr surare än vad ditt blod är. Vatten på flaska som är kolsyrat har ph 4 och är ca. 1000 ggr surare än blodet som rinner i kroppen. SVT Rapport visade en film om en studie som visade att dom som drack basiskt vatten klarade sig bäst från hjärtproblem, magproblem och hudproblem.  Du kan läsa studien här.

Våra vattenrenare med jonisering är perfekta för företag med upp till 50 -70 anställda och om vi erbjuder även en hälsodag /förmiddag till företag där man får en vattenrenare gratis i priset om man är fler än 50 personer!

I vilket fall som helst: Enligt oss är Livsvatten Vesta H2  är den perfekta lösningen på jobbet! Kontakta oss för bra vatten på jobbet ! 

GILLAR DU ARTIKELN? DELA GÄRNA!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Lämna en KOMMENTAR

Vill du ha hjälp med något? 

Läs vår FAQ

FAQ Frågor och svar om joniserat vatten och våra vattenrenare

Vi välkomnar nya frågor vi kan svara på !

Scroll to Top

don't worry
be happy..

Vi UPPGRADERAR webbsidan
Vi beklagar BESVÄRET!


SNART ÄR SIDAN SOM VANLIGT IGEN!