Vi är besvikna på vissa Kangendistributörer. Dom använder sig av otillåtna säljmetoder som dom t.om har blivit stoppade för i Japan. I alla fall på en av dom. Den enkla anledningen: Dom ljuger dig rätt upp i ansiktet!

Det är inget fel på sk. Kangenmaskiner. Dom är bra som produkt och jag vill även påpeka att människorna bakom är ambassadörer för joniserat vatten och hjälper till att sprida kunskapen om joniserat vatten. Om man sedan vill köpa en maskin för över 40.000 kr så skall man göra det. Däremot har det kommit oss tillkänna hur flera stycken arbetar för att sälja Enagics kangenmaskiner. Vi fick bl.a ett mail skickat till mig som var skrivet av en kangendistributör till en av våra kunder.

Detta stod i brevet:

“Jag skulle inte vilja ha livsvattensmaskin om jag så fick den gratis,
det kan låta hårt men dricker man det vattnet är man tungmetallförgiftad om några månader.
De företag som inte har solida plattor i sina maskiner får en avfjällning av plattorna som hamnar i (just det) vattnet du dricker (plattorna löser upp sig).
En del företag blandar plattorna med bly, aluminium etc.. och de e inte bra.”

vidare…
 

Om du ändrar dig om Kangenvatten så säljer jag Enagics maskiner, har väl i dagsläget minst 65st sålda.
För mig är det viktigt att produkten jag säljer ger människor bättre hälsa och inte tvärtom.

Se våra fördelarna mot Kangen längre ner 
Vi jämför Vesta H2 mot Kangen SD501

Personen menar att dom säljer hälsa och vi andra säljer sjukdom/ sämre hälsa. Det är inte ens allvarligt, det är skrämmande, det är helt vilseledande och ren lögn!

Så alla som köper en maskin av oss andra riskerar att bli tungmetallförgiftad?Dålig säljförmåga och lögn enligt oss. 

Att det sedan står efter ett par MÅNADER gör oss ännu mer upprörda. Inte ens om det stått efter ett par år hade vi accepterat uttalandet så ett par månader är än värre!

Vi har hört det förut men i en annan version. Många kunder som handlar frågar oss om våra maskiner fäller i meshplattorna och nu förstod vi pusselbiten som gjorde mig riktigt besviken och arg:  Dom använder helt sonika av lögner och gränsar till förtal!

Sedan vill vi faktiskt veta vilka bolag som blandar in bly och aluminium i sina joniseringsplattor? Ge oss ETT ENDA NAMN på en tillverkare.. Vi kan inte prata för kinesiska märken, men vi har till och med viss repekt för vad dom gör till viss del. Men i alla fall: Det är en annan ren och skär lögn!

Det är en sak att sprida myter ( Läs artikeln om myterna kring kangenvatten) men att sprida LÖGNER som vi nu själv sett av Kangen distributörer, nämligen att meshplattor är farliga då dom kan läcka. tungmetaller, blanda in bly och aluminium mm är väldigt,väldigt lågt och väldigt okunnigt. Det är absolut ingen merit att sälja 65 st maskiner med den typen av argument! Våra vattenjonisatorer som skapar kangenvatten inkluderas definitivt INTE av dessa påståenden då Livsvattens H2 vattenjonisatorer  endast har 100% platina och titan i våra plattor.

Kangen distributörer visar bilder på meshplattor ( som vi hade förr i våra H2 maskiner !) som släpper i platina, tungmetaller såsom bly (och tydligen även aluminium nu) på deras webbsidor och säljmöten så varsågod: Här kommer en bild på en kangenmaskins plattor som inte är så förtjusande: Dom kan också visa sig vara dåliga: Se hur den har släppt legeringen på överdelen. =>

Det kan faktiskt hända en DYR och KOSTSAM Kangenmaskin med..

SÅ vad bevisar denna bilden? Att kangenmaskiners plattor är dåliga ? Ja, till viss del kanske. Men när man ser på en sådan bild så säger en inte så mycket mer än att det faktiskt är sant att en den har tappat legeringen. Hur och varför det har skett kan inte en bild visa eller berätta med 100% säkerhet. Det finns många viktiga faktore att inrymma för att kunna fastställa vad som orsakat denna skada. Det är samma sak med denna bild och bild på plattor som visas runt på kangenmöten… LÅT DIG INTE LURAS av dom!

Ingen person mig veterligt, har genom årens lopp varit tungmetall förgiftad av våra maskiner! Våran tillverkare producerar ca 100.000 vattenjonisatorer i MÅNADEN. Har du hört något om att människor i asien är tungmetallförgiftade? Nej, inte vi heller.

Det intressanta var att när jag googlade “heavy metal poisoning ionizer” så hittade jag denna artikeln om att kangenmaskiner kan skapa tungmetall förgiftning! Beroende på dålig filtrering tydligen, kan kangenmaskiner skapa tungmetall förgiftning enligt författaren.

Fördelarna mot Kangen: 
Se filmen där vi jämför Vesta H2 mot Kangen SD501

Play Video
KANGEN FAQ: ALLA FRÅGOR OM KANGEN

KANGENFAKTA FAQ

Vi har samlat dom vanligaste frågorna och föreställningarna som finns idag om Kangenvatten och dess funktioner.  Vi hoppas kunna klargöra fakta och sanningar så att du som kund kan fatta ett smart beslut då en H2 maskin är en kostsam investering och som skall hålla länge. 

Notera att vi kunde göra denna lista dubbelt så lång men har medvetet minskat alla fakta då vissa är av tekninsk natur som inte alla kan förstå. Prata gärna till oss i chatten eller maila oss din förfrågan på denna sidan.

Det är ingen skillnad. Kangen är ett ord från japanskan som betyder “reducerat vatten”, ett begrepp om vatten som finns i världen som har ett visst pH och en viss negativ laddning och patenterat detta namn. Alla vattenrenare som är kraftfulla och joniserar H2 vatten kan skapa sk. Kangenvatten. En viktig trygghetsfaktor i en vattenjonisator som producerar H2 är faktiskt filtreringen. Vårt Ultrawater har omatchade egenskaper och suverän prestanda. Kangens filter kommer inte i närheten av Ultrawaters filtreringsförmåga.  

NOT: Bolaget bakom de sk. Kangenmaskinerna heter Enagic. 

I alla fall mailade vi omgående på mailet och skrev:

“Hej XXX.

Jag heter Stefano Zuffanelli och jag driver Livsvatten.se.
Jag är bl.a utbildad yogainstruktör, andningsinstruktör, kinesologi och är Ayurvedisk hälsorådgivare.
Jag fick ett mail från en kund som citerar dina ord enligt ovan..
Vad menar du? Att våra maskiner skapar ohälsa?
Har du verkligen belägg för sådana allvarliga uttalanden?
Det är ok att du inte vill ha en av våra vattenrenare, MEN
jag vill ha belägg för att våra maskiner gör det du säger dom gör annars
kan du omgående be om ursäkt omgående och sluta tvärt med dina uttalanden eller
så kommer jag definitivt att gå vidare med detta.
 
Detta gäller ALLA Enagics representanter som jag kommer att höra säga detta
om våra maskiner.
Nu räcker det.
Vi har tidigare bl.a blivit hotad av era representanter på olika sätt men detta var droppen…
 
Sköt ditt jobb som representant för joniserat H2 vatten och sluta att skita ner andra för att sälja din dyra produkt.
 
Med Vänliga Hälsningar,
Stefano Zuffanelli, Livsvattens.se 
 
 
Vi har än idag inte fått något svar…
Har du varit med om liknade uttalanden? Kommentera gärna nedan. Det är dags att sanningen kommer fram nu: Du kan få kangenvatten hemma till ett rimligt pris !
Tvivlar du fortfarande så kan du läsa vår artikel skillnader på kangenvatten och myterna kring kangenvatten!
 
Not: Kangen, Kangenvatten och Enagic är registrerade varumärken ® och skyddas av upphovslagen.

GILLAR DU ARTIKELN? DELA GÄRNA!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Lämna en KOMMENTAR

Vill du ha hjälp med något? 

Läs vår FAQ

FAQ Frågor och svar om joniserat vatten och våra vattenrenare

Vi välkomnar nya frågor vi kan svara på !

Scroll to Top

Kom på en vattenklass nära dig! Vi har regelbundet träffar där du får prova vår h2 serie hos återförsäljare!

“Det var en väldigt trevlig stund och jag lärde mig mycket om vatten och hur det fungerar i kroppen. Salladen var fantastiskt god”

don't worry
be happy..

Vi UPPGRADERAR webbsidan
Vi beklagar BESVÄRET!


SNART ÄR SIDAN SOM VANLIGT IGEN!