Det här är inte bara vatten..

Fördelar uppbackade av forskning

Över 1000 kvalitetssäkrade studier visar att molekylärt väte eller H2 har en terapeutisk fördel i varje organ i människokroppen och påverkar positivt över 150 sjukdomsmodeller och hälsotillstånd.

Få dina antioxidanter från ditt vatten!

Skador från fria radikaler orsakar oxidativ stress och är en av de främsta orsakerna till åldrande. Oxidation kan enklast förklaras som det som gör att järn eller äpplen “rostar”. Antioxidanter förhindrar eller bromsar upp denna skadan. Tyvärr neutraliserar antioxidanter normalt  både bra och skadliga radikaler. Forskning visar att H2 i UltraWater riktar sig specifikt endast till de skadliga radikalerna – vilket gör den till den “ultimata” antioxidanten.

Lindra din smärta och värk

Oxidativ stress är det som skadar dina celler och orsakar smärta och inflammation. När vi åldras ökar inflammationsrisken. Studier visar att H2 neutraliserar de skadliga radikalerna och återställer inflammationer. Att dricka basiskt H2 vatten kan underlätta kroniska, akut värk och smärta.

Drick mer - och förbättra din hälsa!

När H2 är fullt av negativa joner och neutraliserar skadliga syrgasradikaler. Våran H2 serie skapar vatten (H2O) som ökar din cellulära återfuktning. Silkeslent vatten med godare smak är också lättare att dricka. Så när du dricker får du optimal återfuktning (hydrering), utrensningsförmåga och bättre hälsa.

Gör mer- bli starkare!

ATP driver dina celler. Det är källan till din energi. Forskning visar att H2 vatten hjälper till att öka ATP-produktionen vilket ger mer energi samtidigt som du minskar mjölksyrahalterna. Idrottare? Motionär? Vill du ha mer go? H2 Seriens vatten hjälper till att förbättra prestanda och återhämtning efter ett hårt pass.

Spela videoklipp

Se vad Nobelprisnominerade Dr. GARTH NICOLSON förklarar hälsofördelarna och hur säkert H2 är att använda i kroppen.

Balasera din syra-bas balans!

Vatten från H2 serien är alkaliskt och joniserat vilket gör det rikt på naturligt förekommande fördelaktiga mineraler som kalcium, natrium och magnesium som hjälper dig att alkalisera och upprätthålla en sund pH-balans.

Läs om fördelarna med basiskt vatten 

Läs om fördelarna med surt vatten  LÄNK

Vill du ha hjälp med något? 

Läs vår FAQ

FAQ Frågor och svar om joniserat vatten och våra vattenrenare

Vi välkomnar nya frågor vi kan svara på !

Scroll to Top

don't worry
be happy..

Vi UPPGRADERAR webbsidan
Vi beklagar BESVÄRET!


SNART ÄR SIDAN SOM VANLIGT IGEN!