Nöjda användare

Observera! Innan ni läser vad våra användare säger om effekterna av joniserat vatten från Livsvatten:

Vetenskapligt betraktas omdömen som hörsägen och avvisas ibland som bevisbörda. Men när antalet omdömen blir betydande är det osannolikt att de händelser som har inträffat endast består av en slump. Livsvattens vattenjonisatorer har numera en tradition av mer än 30 års erfarenhet och miljontals sålda enheter. Många har rapporterat fantastiska resultat. Omdömen ges från människor som vill dela sina erfarenheter och är enbart i informationssyfte. All information som finns här är inte på något sätt medicinska råd och skall inte betraktas som medicinsk rådgivning.

Sidan är en sammanställning av skriftliga omdömen utvalda bland hundratals nöjda användare av Jupiter vattenjonisatorer. Dessa skrivelser har skrivits i en anda av god vilja, utan något löfte om ersättning, vare sig direkt eller underförstått. Vi arbetar ständigt att låta våra svenska kunder berätta om vårat joniserade vatten.  Här kommer några kommentarer till Livsvattens joniserade vatten:

Personliga omdömen

Psoriasis, Bättre Tänder, Sockerbegär, Ökad Vitalitet
 “Vi har använt Livsvattens vattenrenare i 3 års tid nu. Vi dricker joniserat vatten dagligen när vi är hemma och startar dagen med ett stort glas på morgonen dricker under dagen och avslutar dagen på samma sätt. Vi sköljer tänderna med vattnet efter tandborstningen. Vi bjuder även våra gäster med vattnet och gör saft av starkt joniserat vatten med olika bärsafter.

Anita 69 år, har haft blödande psoriasis på hela kroppen sedan barndomen och har besökt ljusbehandlingskliniker och badstränder i salta hav och erhållit viss lindring. Aldrig tidigare har hennes hud varit så fin som nu. Ansiktet, armar, änder + naglar, huvudet, bröstkorgen är nästan helt befriade från sår och klåda. Förr om åren var det stor risk att hon tappade håret också. Nu behövs inte hårbotten smörjas och håret växer mycket bra. De trasiga naglarna ser perfekta ut och även artitisproblem i händerna har minskat. När vår maskin inte användes på en månad kom utslagen tillbaks till och med. Då insåg vi att detta joniserade vatten verkligen var bra för henne.  Sockerbegäret existerar inte längre.
Tänder och tandlossning: De senaste 2 årens besök hos tandläkare och tandhygienist har skapat förundran hos dom vi varit hos dom i 15 år och då dom aldrig sett oss ha så fina tänder och dom skickar inte längre några inbjudningskort till oss!! Tidigare blev det då och då inflammationer + tandutdragningar men nu är alla våra gamla tänder i god kondition!!
Vitalitet: Vi har gamla arbetsskador och olycksskador i rygg och ben men vi är 69 resp 76 år och orkar numera med 2-3 ggr cykelturer i ca 2 timmar upp och ner för backarna. Senast var vi på 3 månaders cykeltur i Toronto i Canada.”  Hälsningar, Erik och Anita Lindqvist, Nynäshamn

Har blivit basisk i kroppen och sköljer grönsaker med Starkt Basiskt vatten
“Det började med att vi tog ett vatten prov från vår egen brunn, varav det visade att vi inte hade så bra vatten, t.o.m e-coli i vattnet.Vårt vatten var även surt. Vi kom i kontakt med Livsvatten.se genom några bekanta som hade haft en liknande situation. De hade skaffat sig vattenrenaren från livsvatten och var mycket nöjda.

P.g.a sjukdom i familjen är ju ett basiskt vatten viktigt för hälsan. Mitt ph värde i kroppen var mycket surt. Det basiska vattnet och en bra kost har gjort att mitt ph värde nu är basiskt.

Förutom att vattenrenaren gör vattnet fritt från BAKTERIER och gör vattnet basiskt så har den även en ett läge som gör vattnet mkt surt där jag lägger mina grönsaker och frukt i in balja medan jag förbereder maten. Det gör att parasiter och otäckingar dör, varav jag sen sköljer det i det basiska vattnet. Förutom att vattnet har blivit nyttigare för oss så har det blivit mycket godare.

Vi kan varmt rekommendera vattenrenaren Athena!”
Med vänliga Hälsningar

Christer Richardsson

 

Syresättning och Bättre lösning än Källvatten på Dunk
“Vid första intaget av Livsvattens jonisearde vatten bubblade det i hjärnan av syresättningen och en underbar känsla av välbefinnande infann sig. Jag känner sådan tillfredställelse att kunna förse mig med rent naturligt vatten varje dag sedan mer än 20 år tillbaka. Jag har tidigare köpt källvatten i dunkar och denna lösning är mycket bättre och dessutom mycket billigare!” Tack !!  Jonas Philipsson   Source AB

Rawfood och Joniserat vatten:

“För 1 år sedan köpte Alphion/Orion vattenrenare. För min del är lite svårt att dela upp vilka hälsofördelar jag har fått från förbättrad vattenkvalité
och vilket kommit från förändrad kost (då jag vid samma tidpunkt  gick över till 100% RawFood). Kan bara säga att min pH balans kom till normala värden och blev bättre än genomsnittet mycket snabbt, under ca. 3-4 månaders tid). Utrensningen av kroppen har med hjälp av vattnet (som i sig själv är renande) blev lättare och snabbare än vad som sägs i de flesta fall. Man känner helt enkelt att vattnet släcker törst mycket bättre, tas snabbare upp av kroppen (mest har jag  märkt det vid idrottande och i bastun). Vatten smakar gott. Min man (som var väldigt skeptisk och som inte drack vattnet först ) upptäckte att kaffet smakar mycket bättre och efter viss tid upptäckte han att kroppen reagerat startk på vattnet då han renats och han börjat bli piggare och må bättre. Jag kan bara säga att under ett helt år och två vintrar har jag inte varit förkyld osv. Tidigare tillhörde detta inte vanligheten (jag blev alltid förkyld 3-4x om vintern och kanske någon gågn emellan också.) En riktigt bra investering.

Med hälsningar,
Ilze Gbg

Kronisk progressiv MS
(Multipel skleros)
För två år sedan var jag diagnostiserad med kronisk progressiv MS (Multipel skleros)
Den neurolog som jag hade sa det inte fanns något känt botemedel, gav mig lite goda råd som att  inte inte upp sig och skrev sedan ut en medicin till mig som jag skulle ta i tre dagar på sjukhuset som skulle hjälpa till att bromsa processen.
Jag skulle aldrig acceptera ett sådant uttalande och jag tömde alla mina besparingar med försök till alternativa behandlingar, till exempel homeopati, akupunktur, Ayurveda, kiropraktik och många olika kosttillskott. Jag inser nu att jag blev deprimerad från och med den dagen. MS är ett ord, inte ett straff, men för mig lät termen “Kronisk progressiv MS”  betyda att vara på livstid.
Jag led av ett vanligt problem de flesta personer med multipel skleros har och det är trötthet med ingen kraft att göra någonting. Jag tolererade inte den varma sommaren, mina inre organ började ge upp, (jag kände mig som en gammal person som börjat förlora kontrollen). Min gång blev successivt sämre och jag började använda käpp, min syn skapade problem ibland och jag hade domningar i mitt vänstra ben, faktiskt kändes mitt vänstra ben aldrig riktigt normalt.

Idag är jag inte längre deprimerad, jag har förlorat tröttheten, mina inre organ fungerar normalt igen. “Ditt sinne verkar skarpare”, är kommentaren från en nära vän. Samma vän säger att jag verkar mer villig att göra saker trots min kropp och min rörlighet verkar snabbare där på en gång det var arbetade. (Jag fortfarande en käpp). Mina ögon är klarare, jag ser gladare och mer leende nu och är uppspelt på rösten och jag har en glimt av frid och och hälsa omkring mig.
Att dricka Jupiter vattnet var för mig som att dricka sidenvatten, det kändes så rent och det genomsyrade hela min kropp. I två veckor fick jag dricka vattnet och jag drack ca. 4 liter om dagen med flaskan vid min sida hela tiden. Med alla dom anmärkningsvärda förändringar som hänt inom mig var det uppenbart för mig att jag kunde inte låta bli att dricka vattnet så jag har nu en Jupitermaskin hemma. Eftersom det joniserade vattnet rensar bort surt avfall, upplevde jag egna helande kriser. Jag hade en vecka av tunghet, letargi och huvudvärk, men nu har även detta gått över och jag mår jättebra igen.
Jag är medveten om att föroreningar måste resnas ut och detta är min erfarenhet att vattnet gör det jobbet. Jag är så tacksam för Jupitervattnet, speciellt efter alla andra alternativ som jag har provat. Nu vaknar jag med glädje och min son har börjat dricka vattnet eftersom han sett den effekt det har haft på mig. Jag är så tacksam!

Dianne Caruana, USA

Vitalitet och minne
“Gammal? Ha! Jag är över 80 år och började dricka Jupiters joniserade vatten för ca 18 månader sedan. Vid min ålder har jag kommit att förvänta mig att gå upp på morgonen är jobbigt och att energi inte är något jag har något överskott av. Jag är också medveten om att mitt minne har gått från dåligt till sämre.
Mina barn kallar det för mitt “Whatchmacallit” syndrom (direkt översatt från eng.) då mina meningar långsamt fylldes med bortglömda ord. Inom en månad från det jag började dricka Jupiters vatten, var förändringen stor. Jag gick hemifrån till stranden, 2 kilometer längs stranden och upp ca 60 steg för att nå utkiken över havet.

Mina barn var förvånade, men jag tänkte inte ens på det. Energin var bara där! Jag har haft en återkommande ögoninfektion under lång tid och det har försvunnit. Mitt inflammerade tandkött, ett annat långsiktigt problem, har också försvunnit, och min tinea genomgick sin egen “helande kris” och torkade ut underifrån huden. Mitt minne är, säger mina barn till mig, mycket mycket bättre och det är en underbar sak för mig, efter att ha sett min syster falla för demens.
Jag är mer medveten om mina matval och har slutat mitt behov av att småäta. Jag tror att det sätt som vattnet minskar på molekylstorleken i vattnet har hjälpt min hjärna att återfuktas. Så många äldre människor dricker alldeles för lite. Jag läste om en läkare som var specialist i geriatrik som botade sina patienter genom att få dem att dricka  mer vatten. Det är sant att det hjälper, men det vatten de flesta av oss som dricker, även filtrerat vatten, är inte alls lika lättdrucket som Jupiters vatten.
Jag dricker det och älskar att dricka det. Det återupprättar min “naturliga” törst, och jag insåg bara att jag hade tappat bort den när den väl kom tillbaka. Jag tror att vi i detta landet är uttorkade allihop och att alla har en sur överbelastning i kropparna. Om detta vatten var tillgängligt via vår kranar skulle våra  land skulle det vara en sundare nation än vad den är idag. ”

Barbara Bond, Australien


Avgiftning, Ökad energi, hår och hud

“Jag har druckit det starka basiska vattnet och använt den sura vattenströmmen med sammandragande effekt i nästan ett år nu. Jag har sett fantastiska fördelar i båda. Den första märkbara förändringen var på utrensningseffekten hos det alkaliska vattnet. Min kropp började rengöra sig inom 3 dagar efter starten och har blivit mer regelbunden än vad jag kan minnas. Jag har mer energi, sover bättre och kan fokusera på långa arbetsuppgifter utan att bli trög och trött. Jag använder det basiska vattnet för matlagning. Jag tycker att vattnet kokar ungefär 2 / 3 snabbare än med kranvatten, livsmedel kokar snabbare, grönsaker ser ljusare ut och smakar bättre. Jag tror att flera av de näringsämnen stannar i maten, vilket är en fördel.

Fördelarna med det sura vattnet som har en sammandragande effekt, som rengöringsmedel har ingen jämlike. Jag har naturligt lockigt hår som alltid var burrigt och känts som ståltråd. Sköljningen med surt vatten efter schamponering och duschning två gånger dagligen har resulterat i ett mjukt, glänsande hår med silkeslena lockar. Jag sprayade hela min kropp med surt vatten efter att ha duschat vilket resulterat i att min torra hud och små hudirritationer har försvunnit. Använda surt vatten som rengöringsmedel har en neutraliserande effekt på starka rengöringsdofter och lämnar en ren färsk doft efter sig. Att använda surt vatten i luftfuktare och små vattenfontäner har resulterat i mindre kalkavlagring och bortagning av dålig lukt från luften som t.ex. rök. Jag rekommenderar användningen av Jupiter vattenjonisator till alla personer överallt. Tack Jupiter “.

S. Peters, Grand Cache, USA

Smärta i knän, Matsmältningsbesvär, Matbegär
“Efter att ha köpt våran Jupiter för fem månader sedan, har jag druckit 3 – 4 liter dagligen. Vi visste att vattnet vi hade hemma hade ett pH på ca 7, så vi började på en lägre inställning med att dricka basiskt vatten med ett pH 8. Vi har sedan höjt till till högre inställningar och har druckit pH 9 sedan dess.

Före det joniserade vattnet hade jag värk och smärta i mitt knä som jag misstänkte vara ett ligament eller broskskador efter ett långt idrottsligliv. Detta försvann och när jag besökte min naturläkare bekräftade han att det inte längre fanns några visuella tecken av urinsyra i kroppen. Det är bra att kunna springa upp och ner för trappor igen utan besvär. Han visade mig att njurarna hade förbättrats, och att organfunktionen var bättre. Ha sa att min candida var bättre och bekräftade detta genom att visa mig att dom vita prickarna (indikerar slem) runt mina ögon hade mildras gentemot mitt förra test.
Min hustru Rhonda har lidit av matsmältningsbesvär i många år innan drack alkaliskt vatten. Hennes matsmältnings-system har förbättrats och hon är inte längre beroende av olika enzymer eller andra preparat. Hon har också märkt en förbättring av hennes knän (även detta problem på grund av idrott) och vi har båda tappat ca 5 kilo var på 5 månader, främst runt midjan. Vi upptäckte att ett glas vatten snabbt undertryckte aptiten och stoppade oss från att småäta på olämplig mat mellan måltiderna. Det antioxidant vatten har visat sig mycket beroendeframkallande och vi längtar efter mer hela tiden. Rhonda kommenterade nyligen att vi inte haft den fruktade hösnuvan i år, för första gången för 20 år!

Efter nyligen avslutad en kurs av extern kemoterapi (Efudix) för att behandla hudcancer, märkte jag att helandeprocessen med att reparera huden gick snabbare, när jag behandlat mitt inre system med basiskt vatten (antioxidanter), och huden med surt vatten ( sammandragande effekt).

Vi har också fått hjälp av det sura vattnet i trädgården och med inomhusväxterna. Klimatet vi har är väldigt extremt och det är svårt att växa upp azaleor, men med surt vatten gick det. Våra fredsliljor inomhus har blommat för andra gången på sex månader (en årlig händelse innan vi använde Jupiters vatten). Det sura vattnet har visat sig vara ett bra bekämpningsmedel för en vegetarisk trädgård, då det eliminerar användningen av olika otäcka kemikalier, som tidigare funnit sin väg in i våra kroppar och gjorde outsägliga skador.

Bob u0026amp; Rhonda Henry, Bathurst, USA

Matsmältningsbesvär
“Jag har haft matsmältningsbesvär i över 10 år och hade provat olika metoder. År 2002 köpte jag en Jupitermaskin (också beroende av att jag verkligen inte gillade mitt kranvatten längre). Min matsmältning förbättrades efter 4-6 veckor med hjälp av detta vatten. Jag gick på toaletten mer regelbundet. När jag satte den på en starkare nivå, typ nivå 4, var den så stark att till och med en riktig förstoppning inte kunde motstå det.

Under de år jag finansiellt tittar på mitt köp har maskinen sina fördelar jämfört med köpta vattenflaskor. Min vän får stora vatten flaskor hemlevererade. Hon spenderade 20 dollar/mån på det. Så på 3 år har min maskin redan betalat sig. Min rumskompis gillar också vattnet och ger mig ett bidrag varje månad för hans del av användningen. Vi använder dom första litrarna surt vatten för att vattna våra växter och surt vatten för att skölja flaskor, så vi använder allt vatten som kommer från maskinen. Kaffe och te smakar mycket bättre när vi använder det här vattnet. Vi använder det också till soppor och matlagning. Jag kan verkligen rekommendera det. ”

Tina Kosanoski, Finland

Sura Uppstötningar
För ett och ett halvt år sedan besökte jag en magspecialist. Under lång tid hade jag problem med magsår. Jag tog en massa mediciner och träkolspiller. Innan jag var hos specialisten tog jag dessa mediciner dagligen då jag hade stort obehag. Tidvis var det så illa att jag var rädd att sova på natten eftersom jag kunde kunde uppleva ett extremt obehagligt nära hjärtat och ibland kändes det som om det bubblade så nära hjärtat. På den tiden trodde jag det var ett hjärtfel. Jag besökte en specialist. De gjorde en endoskopi och de berättade för mig att det var överförsurning och någon inflammation i tolvfingertarmen. Min läkare satte mig på medicinering. Symtomen förbättrades inom ca 3 månader och sedan kom obehaget tillbaks igen. Av någon anledning fungerade inte någon efterföljande medicinering inte lika bra som den första.
Någon gång runt september/oktober 2001 köpte min svägerska en Jupiter antioxidant vattenjonisator. Hon berättade för mig lite om dess kvalitet som antioxidant och dess basiska karaktär. En dag när jag var hemma drack tog ett glas av detta vatten. Och kanske på grund av min stora känslighet, kunde jag faktiskt känna skillnad – Jag kände mig bättre. Från den tidpunkten drack jag detta vatten regelbundet under 2 till 3 månader. Och varje vecka mådde jag bättre. Någon gång i slutet av december valde jag att testa och se hur det skulle gå att sluta medicineringen. Jag stannade ett tag och faktiskt, alla symtomen och smärtan har aldrig kommit tillbaka sedan dess. Jag har inte tagit någon medicin från och med då. Jag sover bra. Faktum är att innan det hade jag svårt att dricka saker som kaffe och te. Jag förstår nu att det var på grund av min pH obalans. Men nu kunde jag dricka mitt kaffe och te i måttliga mängder.
Jupiters antioxidanta basiska vatten har verkligen gjort skillnad för mig.

Mr Woon Chin Chang (Ålder 41) – inredningsarkitekt, Korea

Fördelar i familjen
“Vår familj har använt oss av Jupiters vattenjonisator de senaste två veckorna och vi har märkt kraftig förändring i oss allihop.
Vår yngsta är 16 månader gammal, har haft mer energi under dagen, vilket till vår fördel, har gjort att hon sovit bättre genom natten. När hon blir törstig, plockar hon upp hennes kopp och pekar på vattenmaskinen. Men jag vill råda föräldrar som ammar att ta hänsyn till att ditt barn konsumerar ¾ mer vatten än vad du tror.
Å andra sidan har de tre vuxna i familjen minst sagt också haft förändringar! Vi har blivit mer regelbundna i vår avföring. Våra kroppar frigjort toxiner genom bl.a. fisning och överdriven urinering. Vi har också fått hjälp av det sura vattnet vilket bl.a. har rensat bort mjäll. Det har också bidragit till ett okontrollerbart hår som krusade sig har blivit hår som känns som siden.
Detta är bara några förändringar som har skett under en två veckors period, så man kan bara föreställa sig dom potentiella hälsofördelarna om man använder detta system under en livstid, vilket vi definitivt ser fram emot. ”

K u0026amp; D Peters, Edmonton, Kanada

Huvudvärk, Minskade trombocyter
En naturläkares erfarenheter av joniserad vatten och Blodanalys tester
Sue Pollock, ND är chef för Ballina Naturläkare

“En man i sen 40-årsåldern kom till min klinik med kronisk huvudvärk. Han hade varit hos sin läkare och kiropraktor utan några förändringar i hans symtom. På blodtestanalysen med hjälp av mikroskop upptäckte vi att han hade massor av kemiska föroreningar och urinsyrekristaller (han jobbar på ett jordbruk), samt stora trombocytgrupper (blodproppsbildande faktorer).
Efter att ha diskuterat hans vattensystem (regnvatten som renades kemiskt), beslutade han att det skulle vara fördelaktigt att köpa och använda joniserat vatten från Jupiter Science. Han skulle också ta föreskrivna tillskott för att minska antalet och storleken på trombocyterna där dom kan orsaka hans huvudvärk (blodkärlen till huvudet får begränsat flöde). Jag kontrollerar normalt blodet efter 3 månader, men i detta fall ville vi titta på hans blod innan ett viktigt besök han skulle göra hos läkare så bara åtta dagar efter den inledande undersökningen och bara fyra dagar efter det att det att han fått vattenmaskinen .
Jag förväntade mig inte att se någon större skillnad, då kosttillskott normalt kan ta några månader att visa en radikal förbättring, men hoppades att se en liten förbättring för att visa att var vi på rätt väg.
Nåväl, vi var båda förvånade, eftersom hans blod såg jättebra ut. Alla kristaller har försvunnit och trombocyterna hade minskat till helt normal storlek och antal. Han sade också att sedan han börjat dricka det alkaliska vattnet han hade mer energi och han bara hade huvudvärk en dag vilket var dagen innan han började dricka vattnet. (Han hade kraftig huvudvärk varannan dag och molande huvudvärk övriga dagar). Han anser att resultatet hade att göra med drickandet av vattnet och jag instämmer då kosttillskott tenderar att vanligtvis att agera mindre snabbt. Jag är glad att jag också dricker detta vatten nu . ”

82 år gammal Champion
“Jag har druckit Basiskt joniserat vatten dom senaste två åren. Jag bara älskar den uppfriskande smaken, alla de andra fördelarna med den ökade syrehalten, den antioxidant förmågan, snabb absorption och dess höga pH att neutralisera överskottsförsurning är alla stora bonusar. Tack, ditt vatten är en välsignelse för dom unga som gamla. ”
Marj Chipperfield är världsmästare vid 82 års ålder. Vid 2004 års  World Masters Simästerskapi Kanada, vann Marj två guld (400m individuell medley och en kilometer frisim i sjö), två silver (200m ryggsim och 100m fristil) och ett brons (200m fristil).

Ett grundläggande hälsobehov
Att dagligen kunna få massor av färsk joniserat basiskt vatten är, såvitt jag vet, ett grundläggande hälsobehov. Det var en av de saker som när jag började dricka inte kunde sluta med eller ens överväga att gå tillbaka till det bästa  vatten som finns att köpa. Jag har aldrig smakat något bättre vatten heller för den delen. Denna vattenjonisator var en av de bästa hälsoinvesteringar jag någonsin gjort. Jag var inte lite entusiastisk över det joniserade vattnet som kom från mitt eget kranvatten i maj 2002. Vattenjonisatorer förvandlar bokstavligen vanligt kranvatten till något riktigt värdefullt och mycket märkligt.

Russell Symonds

Vatten i benen och Kliande hud
“Jag är 78 år gammal och har börjat dricka tre glas av stark alkalisk joniserat vatten om dagen. Jag var föreskriven 3 blodtryckspiller per dag på grund av vatten i mina ben och fötter, som alltid var svullna. Precis en vecka efter att ha druckit denna “levande vatten”, var jag inte längre i behov av att ta denna medicin och hade ingen svullnad i benet längre. Jag har mer energi, sover bättre och har förlorat 2,5 kg på en vecka. Jag ser fram emot att bli ännu mer hälsosammare. Jag har ökat till 4 glas vatten per dag och kommer att fortsätta att dricka den “helande nektarn” som har förändrat mitt liv.
Jag har haft hudutslag, klåda, rodnad och infektioner i gånger i ett hudveck på magen där jag hade opererades för 15 år sedan. Jag har försökt med medicinering, salvor, majsstärkelse mm för att försöka stoppa klådan, rodnaden och flera hudinfektioner. Jag sprutade hela kroppen med surt vatten morgon och kväll och hällde surt vatten på magkanten varje gång jag varit i badrummet. Till min förvåning blev det mycket bättre och efter 5 dagar var 15 års lidande över, ingen rodnad, klåda eller irritation. Tänk er min förvåning, undran och spänning över att äntligen må bra! Mitt hår och hela kroppen känns mjukare, smidigare och friskare. Jag tänker ofta på hur enkelt det sura vattnet botade mig där många läkemedel misslyckats. Tack för min Jupiter vattenjonisator. ”

H. Pidborochynski

Allmänna hälsotillståndet, Svullet ansikte, Energi
“När jag bytte ut min omvända osmos vattenrenare med en Jupiter jonisator för fyra månader sedan har det varit en av de bästa hälsoinvesteringar jag någonsin gjort. Jag brukade vakna med ett svullet ansikte, som skulle ta 2-3 timmar att gå bort. Jag har inte längre detta problem. Mina ögon är friskare och klarare, min hud finare i strukturen, och jag sover lugnt på nätterna, då jag inte längre vaknar upp med sömnproblem.
Jag har den energin som får mig att hantera ett mycket stressigt jobb, där jag ofta inte har tid för en paus, ofta arbetar jag 9-10 timmar i sträck.
Det är sant att detta vatten är “lätt” för magen, jag kan dricka det utan svårigheter. Sedan jag förändrade mitt dricksvatten har jag gått ner ca 3 kg, och detta under en period då jag faktiskt minskat på mängden motion! När jag tränar med vikter dricker jag upp till en liter vatten är min återhämtning imponerande – jag drabbas inte längre av värk av olika slag jag kände tidigare. ”

Macushla Boyle, USA

Ny energi, Slutat med kosttillskott
“Jag vet att du kommer att älska att höra att vi är mycket nöjda med våran vattenjonisator. Vår granne är det med. Hon berättade för oss i dag att hennes man som aldrig dricker vatten började med några få glas om dagen. Hon sade att hon personligen dricker ca 4 liter om dagen. Geoff och jag verkar ha mycket mer energi och bättre mental klarhet. Vi har slutat med alla kosttillskott, som kostar oss mycket pengar och groddar och ekologiska grönsaker är tillräckligt nu.
Vi gav en kompis det joniserade vattnet igår och inte talade inte om för henne vad det var. Hon började dricka sakta och började säga hur underbart det smakade. Hon påpekade om hur levande vi såg ut. Jag känner verkligen att vi kan tacka vattenjonisatorn för de mesta av det också.
Våra två år gamla barnbarn brukar inte vilja dricka vatten annars. När jag gav honom detta vattnet han hällde han i sig allt och kom tillbaka in i köket bad om mer. Jag gjorde misstaget att ge honom basiskt vattnen i går innan han gick till sängs. Den sömniga pojken hoppade plötsligt upp och sa att han var “vaken”.

Tara Andre

Mer energi, sömnsvårigheter, dålig fotlukt
“Jag är 50 år och har nyligen haft en fyrdubbel bypass. Jag började dricka det höga alkaliska vattnet 6 månader efter min operation och upptäckte den antioxidanta kvaliteten ganska snabbt. Jag sover bättre, har mer energi och min kropp längtar efter detta fantastiska vatten. Jag är mer regelbunden och mår jättebra. Jag använder dessutom surt vatten för att bekämpa dålig fotlukt. Jag sprayar mina stövlar och skor med jämna mellanrum och sprayar fötterna morgon och kväll. Jag finner det otroligt att det är så enkelt att surt vatten har gjort en sådan fantastisk skillnad. Jag lider inte längre av dålig fotlukt. ”

W. Pidborochynski
Forskning, hälsa och energi
“Jag har inga allvarliga hälsoproblem. Jag köpte vår Jupiter joniseringsmaskin eftersom efter att ha undersökt blev jag övertygad om att det var det bästa tillgängliga vatten och att Jupiter var det bästa företaget. Jag har druckit det joniserade vattnet i över 3 år och skulle inte klara mig utan det. Jag har inte hittat något annat vatten som duger nu. Jag älskar vattnet och dricker mycket av det vilket håller mig i god kondition, hälsa och energi. Jag rekommenderar det joniserade vattnet och Jupiter som varumärke. ”

Mike Crowley

Barns smak för vattnet, bättre sömn
“Min familj om 5 personer har druckit den starka basiskt joniserade vattnet i nästan ett år nu med fantastiska resultat. De tre barnen ber om att dricka vatten innan dom ber om juice eller mjölk, vilket för yngre barn på mellan 3 till 7 år ålder är häpnadsväckande. Vi brukade använda 12 liter mjölk på en vecka. Vi använder bara 4 liter, på morgonen eller vid matlagning. På grund av dom verksamma molekylerna i vattnet, har vi märkt att juicekristaller löser sig snabbare och mer effektivt, vilket har minskat ner till 2/3 av det belopp som normalt används för att göra samma mängd juice. Hela familjen känner sig bättre, sover bättre och har mer energi. ”

O u0026amp; J Peters
Hinton, Alberta, Kanada

Föryngring
“Jag började använda joniserat vatten för 2 veckor sedan. Vattnet hade en klar och sötaktig smak. Efter 2 dagar märkte jag att en gammal hudfläck runt min hals blivit mjuk och len och lossnade i min fingrar (något som aldrig hänt förut). Vidare har det funnits fläckar av eksem på mitt ben som jag hade fått behandling med krämer som min naturläkare hade rekommenderat tidigare men ingenting hjälpte och nu har dom bara försvunnit. Jag är så glad, jag har förklarat för mina vänner om det magiska sätt detta vatten fungerar. ”

Ettie Simons  (75 år)

Vill du ha hjälp med något? 

Läs vår FAQ

FAQ Frågor och svar om joniserat vatten och våra vattenrenare

Vi välkomnar nya frågor vi kan svara på !

Scroll to Top

don't worry
be happy..

Vi UPPGRADERAR webbsidan
Vi beklagar BESVÄRET!


SNART ÄR SIDAN SOM VANLIGT IGEN!