Masaru Emoto

Masaru Emoto:  Vatten lagrar medvetande -Nu syns den på fotografi!

Se filmen om  Masaru Emoto genuina vattenforskning

httpv://www.youtube.com/watch?v=xW7bZM3aMaU

 

Masaru Emoto

Dr Masaru Emoto är en internationellt erkänd japansk forskare. Han har skrivit flera böcker i ämnet och har en examen i humaniora och vetenskap från Yokohama Municipal University och är Doktor i Alternativ Medicin vid Open International University.

Masaru Emoto revolutionerande forskning kring vatten har väckt stor uppmärksamhet världen över. Han har lyckats med konststycket att visa med sina bilder av vattenkristaller vad många sensitiva människor redan vet och homeopater har använt sig av sedan länge: Vatten har förmågan att ta upp medvetenhet i olika former där redan en tanke, ett ord eller en känsla tas upp av vattnet och förändrar dess energi och kvalitet. Masaru Emoto har bedrivit denna typ av vattenforskning sedan 12 år och har tagit tusentals foton som bevisar olika vattenkvaliteter. Därmed har vetenskapen fått en helt ny paradigm i handen. Samtliga av det rena källvattnets kristaller bildar underbart vackra hexagonala strukturer. Inte en enda iskristall är helt lik en annan.
De skiljer sig från varandra på samma individuella sätt som människornas fingeravtryck gör.

Nu har Dr Masaru Emoto testat joniserat vatten från en Livsvatten Orion vattenjonisator! Han har testat vatten på många olika saker som nanm, musik coh texter som visar att de påverkar vattnets struktur. Testerna gjordes med 50 st behållare med samma vatten som sedan frystes ner till minusgradigt vatten så själva vattenkristallen kunde bildas. Man jämförde noga skillnader eller avvikelser på kristallerna men för det mesta var alla likadana efter en viss behandling. Därefter togs bilder på vattenkristallen.

Det är första gången någonsin basiskt joniserat vatten har testats! Se förvandlingen till höger hur vatten från vanligt vatten till joniserat vatten och följ dess förvandling till en helt ny vattenstruktur. Fascinerande!

En av dom märkligaste upptäckter Masaru Emoto gjort är att om vatten behandlas med “Kärlek och Tacksamhet” ( tankemässigt mot vattnet) så skapar det en struktur som tål till och med mikrovågor från mikrovågsugn. Mikrovågor har han visat i sin forskning, förstör vattnet helt däremot. Mikrovågsugnar använder en viss frekvens för att få vattnet att vibrera snabbt i ett ämne/matbit för att bli varm. Anser du att mikrovägsugnar är skadliga och måste använda en av olika anledningar har du fått ett av dom bästa tipsen för att skydda sig mot denna strålning vattnet genomgår.

Masaru Emoto hr vidare “behandlat” sjöar som varit försurade eller som hade en ful vattenkristall, vattentäckter som hade odrickligt vatten osv med ljud eller medveten tanke att förändra sjöns vattenkvalitet. Stora grupper av människor har träffats och gjort detta möjligt på flera ställen i Världen. Masaru Emoto är en duktig och intressant föreläsare och kommer ibland till Sverige.

Här nedan visas mer kristaller som Dr Emoto har tagit i sitt laboratorium.
Notera att förorenat vatten inte ens har förmåga att bilda en vattenkristall!

Slutsatsen av Masaru Emotos forskning är att man kan behandla vatten med medvetenhet och intention. Vi vill tacka Masaru Emoto för hans fantastiska insats med att få fram denna kunskap och dessa vackra bilder!

Vill du ha hjälp med något? 

Läs vår FAQ

FAQ Frågor och svar om joniserat vatten och våra vattenrenare

Vi välkomnar nya frågor vi kan svara på !

Scroll to Top

don't worry
be happy..

Vi UPPGRADERAR webbsidan
Vi beklagar BESVÄRET!


SNART ÄR SIDAN SOM VANLIGT IGEN!